Skip to main content

Det är med stor glädje vi presenterar vår nya medarbetare för rollen som KAM/Säljare Miljö.

Tomas Larsson heter han och jobbar idag som avfallsingenjör i Stenungsunds och Tjörns kommun. Här ansvar han för insamling och transport av hushållsavfall, drift av återvinningscentraler och frågor kring kommunernas återvinning och avfallshantering. Innan han blev avfallsingenjör så jobbade han hos Stena Recycling i Stenungsund där han varit Platschef, Filialchef och Säljare. Tomas har även jobbat på SUEZ (SITA), Posten Logistik samt T-Last där han haft roller som bland annat Transportplanerare, Logistiksamordnare och Teamchef.

Förutom Tomas gedigna bakgrund så är han, trygg i sig själv, ödmjuk, en relationsbyggare, kommunikativ och har stor respekt för allas roller för nå ett lyckat resultat.
Tomas beskriver sig: Som person har jag kanske lite svårt att bara ”stå vid sidan av” så oftast hamnar jag där jag nog trivs bäst, ”mitt i”.

Jag är verkligen glad att vi lyckats knyta upp Tomas till vårt ”blåa lag”! Han kommer att bidra med mycket kompetens och erfarenhet inom miljöområdet som kommer att vara viktiga ingredienser i vår fortsatta resa. Tomas är 52 år och bor med fru samt 2 barn i Ödsmål. Han börjar på Centralen senast den 1/3-2021.

Vi hälsar Tomas varmt välkommen till Centralen.