Skip to main content

Efter drygt 3 år på företaget så har vår VD, Niklas Blom, valt att lämna Centralen för nya utmaningar.

Inom kort påbörjas rekryteringen av en ny VD, vars fokus blir att fortsätta realisera företagets affärsplan där hållbarhet står i fokus.

– Vi är väldigt nöjda med Niklas insatser. Han är en uppskattad ledare och har genom energifyllt ledarskap lyckats åstadkomma otroligt mycket under de drygt 3 år som han varit hos oss.

Med värderingsstyrt ledarskap har företaget gjort en kulturell omställning där lagbygge, hållbarhet, energi och strategiarbete varit viktiga hörnstenar.

När nu Niklas väljer att gå vidare blir det hans efterträdares uppgift att ta vid företagets positiva resa, säger Owe Andersson, styrelseordförande Centralen.

-Under 3 års tid har vi haft en gemensam strategi och tydlig målbild som vi jobbat med. Med mycket av det på plats så känns det bra att vi nu satt oss i en fin position för att möta framtiden.

Att fatta beslutet att lämna över ledarskapet till en ny VD är självklart med mycket blandade känslor men jag tror ändå att timingen är rätt, säger Niklas Blom

Vi är idag ett starkt lag med härlig energi som ständigt strävar framåt och vill utvecklas. Allas genuina engagemang och det vackra i att laget är så mycket större än jaget kommer jag bära med mig i mitt för alltid blå hjärta, säger Niklas.

Vad som väntar Niklas efter sin tid hos oss är inte helt klart än men vi önskar han stort lycka till!

Styrelsen ska inom kort påbörja rekryteringsarbetet av hans ersättare.