Skip to main content

Inom affärsområdet Bygg och Anläggning kan vi erbjuda professionell trädfällning till både företag och privatpersoner.

Daniel Andersson är med sitt företag, Kuleskogs Åkeri,  en medlem av Centralen. Med lastbilen som verktyg och 25 års erfarenhet i branschen har Daniel varit en del av Centralen utveckling under flera decennier.

En ganska unik tjänst som Daniel själv varit ytterst delaktig i att utveckla och marknadsföra är trädfällning. Detta är en helhetslösning för företag, offentliga organisationer och för privatpersoner.

När man kontaktar honom genom Centralen eller direkt så kommer han ut med sitt ekipage som är en lastbil med en lång men smidig kran. På kranen är ett kapverktyg monterat i toppen, som via en fjärrkontroll styrs på marken av Daniel. I paketlösningen ingår vid önskemål eller behov även bortforsling av stammar, grenar som blir restprodukten vid en trädfällning. Beroende på uppdrag kan Daniel enkelt växla flak på lastbilen, och vanligtvis är det en stor container som följer med ut på uppdragen. Dessa töms sedan på återvinningsstationer eller annan anvisad plats efter överenskommelser.

För mer information eller beställning av trädfällning kan ni kontakta oss på 0520-477000 eller kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Kranbil för trädfällning i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla med omnejd.